Dizajn dhe pajisje linjave - nga elegante për sportiv

b-class-equipment-lines

Tre dizajn dhe pajisje linjat Style opsional , Urban dhe AMG Line , AMG Klasa B Line jep çdo automjet personalitetin e vet , nga qëndrimi të guximshëm për sportiness ekskluzive . Dhe përveç kësaj , ajo është në dispozicion një gamë të madhe të ekstra opsionale për t'i dhënë edhe më shumë individualitet .

Linia de design şi de echipare Style conferă modelului Clasa B un aspect distinctiv şi plin de siguranţă, în timp ce linia de design şi de echipare Urban îi asigură un aer de sportivitate accentuată, iar AMG Line radiază forţă şi caracter exclusivist.

Dizajn dhe pajisjet linjave urbane dhe AMG Line janë në dispozicion me B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition . Dizajni Line dhe pajisje AMG Line nuk është në dispozicion me B 200 Natural Gas Drive .