Shërbimet Financiare

Shërbime financiare që i përshtaten 100 % nevojave tuaja.

Si pjesë e shërbimeve tona gjithëpërfshirëse, në bashkëpunim dhe me partnerët tanë, ofrojmë mundësi dhe paketa financimi fantastike për të gjithë modelet e reja dhe të përdorura Mercedes-Benz, për individët dhe kompanitë e vogla, të mesme dhe të mëdha.

Vazhdimisht përpiqemi që të ofrojmë shërbimet më cilësore dhe të plotësojmë të gjitha pritshmëritë e klientëve tanë, duke i dhënë zgjidhje të menjëhershme interesit të klientëve tanë, si dhe duke ofruar ofertën dhe mundësitë më të mira që i përshtaten nevojave të tyre.

Në bashkëpunim me partnerët tanë ofrojmë një sërë paketash interesante, risi, lehtësira dhe më kyesorja cilësi. Synimi ynë është që klientët e modeleve të automjeteve premium të kenë mbështetje të plotë dhe të shpejtë financiare, pa anashkaluar në asnjë rast cilësinë e shërbimeve që ne ofrojm. Na vizitoni pranë ambienteve tona të shoëroom ose na kontaktoni që të përshtasim paketën ideale të financimit të makinës tuaj të ëndrrave.

Mob: +355 69 40 91 642
          +355 69 20 91 638
          +355 68 60 60 255
          +355 69 20 28 404
          +355 67 60 00 141
          +355 67 40 70 030

E-mail: [email protected]