Vaj motori origjinal " Mercedes-Benz "

Auto Star Albania
Përfaqësuesi zyrtar i Mercedes-Benz në Republikën e Shqipërisë

Cili vaj motori , është e përshtatshme në mënyrë ideale për makinën tuaj ?

Sot ne mund të themi me besim se kjo është vaj motori origjinale " Mercedes-Benz ", - shenja e parë e naftës nën yje .

Vaj motori origjinale zhvilluar me pjesëmarrjen e drejtpërdrejtë të ekipit që krijon makinën legjendar " Mercedes - Benz ", - shkencëtarët , inxhinierët dhe profesionistët e klasës më të lartë . Është njohuritë e tyre , përvoja dhe arritjet shkencore ishin bazë për krijimin e këtij lubrifikant unike .

Përbërja kimike dhe vetitë e vajit origjinale motor " Mercedes - Benz ", është optimale për funksionimin e gjatë dhe pa probleme të automjetit tuaj , pavarësisht nga kushtet operative dhe kushtet e motit :

  • Pronat jashtëzakonshme lubricating mbi temperaturë ;
  • Rezistenca ndaj ngarkesa fizike dhe termike ;
  • Mbrojtja efektive e motorit në të gjitha kushtet operative ;
  • Komponentët e sistemit të balancuar me kujdes ;
  • Veti të shkëlqyera viskozitetit temperaturë për fillimin e lehtë të motorit ;
  • Rezistencë të lartë ndaj oksidimit ;
  • Ndikim minimal në mjedis .

Përdorimi i naftës origjinale motori do të realizojnë plotësisht potencialin e automjetit tuaj "Mercedes - Benz " , dhe për të siguruar funksionimin e besueshme e motorit dhe veshin e saj të ulët .

Pa marrë parasysh se çfarë modeli keni zgjedhur , vaj motori origjinal " Mercedes-Benz ", - është një pjesë shumë e rëndësishme e automjetit tuaj .

Vaj motori origjinal " Mercedes-Benz " është i mbrojtur kundër falsifikimit . Ekskluzive paraqitur në një qendër të autorizuar të shërbimit " Mercedes - Benz " .Vajrat " Mercedes - Benz " janë të destinuara vetëm për përdorim në nyje dhe mekanizmat e makinave dhe komponentëve të " Mercedes - Benz " , dhe për këtë arsye kanë miratuar vetëm në shqetësim " Daimler ", duke shënuar - Numri i miratimit " Mercedes-Benz " .