Pjesët origjinale Mercedes-Benz; Cilësi dhe jetëgjatësi e garantuar!

Pjesët e këmbimit origjinale Mercedes-Benz kombinojnë ekspertizën dhe përvojën mbi 100 vjeçare të inxhinierëve të Mercedes-Benz dhe përshtaten plotësisht me çdo model Mercedes-Benz. Cilësi dhe jetëgjatësi e garantuar! 

Mercedes-Benz garanton maksimalisht sigurinë tuaj dhe Mercedesit tuaj. Çdo pjesë këmbimi origjinale testohet me përpikmëri, shoqërohet me çertifikatën e sigurisë dhe 2 vite garanci për autoveturat dhe 1 vit garanci për kamionët.

Pjesët jo origjinale jo vetëm ju dëmtojnë financiarisht në kohë, por paraqesin rrezik për sigurinë tuaj dhe atë të familjarëve tuaj. Ndërsa, pjesët e këmbimit origjinale garantojnë jetëgjatësinë e makinës tuaj dhe ju kursejnë para në kohë. 

Referuar cilësisë dhe garancisë, pjesët origjinale Mercedes-Benz kanë kosto më efektive. Auto Star Albania ka të magazinuar më shumë se 20 mijë pjesë të ndryshme këmbimi për autovetura dhe kamionë, të gjitha të pajisura me çertifikatat e cilësisë.

Një kopje sado e mirë, s’mund të jetë kurrë si origjinali, sidomos kur origjinali është Mercedes-Benz.

Departamenti i Pjesëve të Këmbimit 
Adresa: Autostrada Tiranë-Rinas, Km 7, 1051, Tiranë
Mob:  +355 69 40 91 725
          +355 68 20 91 725
          +355 69 70 93 094
E-mail: [email protected]