• Garancia
  • Garanci Pjese Origjinale

Mercedes- Benz Garancia

Auto Star Albania
Përfaqësuesi zyrtar i Mercedes-Benz në Republikën e Shqipërisë

service-center

Sherbimi i garancise jo vetem mbron ne menyre efikase nga shqetsimet e ngarkeses dhe problemet e pronarit te makines, por justifikon gjithashtu investimet e tij fillestare. Duke qene i pergjegjshem per cilesine e larte te makinave “Mercedes-Benz”, jepen lloje te ndryshme per sherbimin e garancise:

  • Per makina te reja motorike – 24 muaj garanci ne largesi te pakufizuar
  • Per makina te reja me tonazh te ulet – 24 muaj ose 200 000 km te udhetuara.

* Varet kush ndodh me perpara

Per me shume

Servisi: +355 44 500 334
Mobie: + 355 69 40 91 645
E-mail: [email protected]

Mercedes- Benz Pjese Origjinale

Auto Star Albania
Përfaqësuesi zyrtar i Mercedes-Benz në Republikën e Shqipërisë

service-center

Pjese kembimi origjinale

Nje vit garancie nga prodhuesi per pjese kembimi origjinale eshte per kamione dhe dy vjet garanci per pjese origjinale kembmi eshte per makina motorrike dhe makina me tonazh te ulet. Kjo garanci mbeshtetet nga stacionet zyrtare te servisit ne mbare boten pavaresisht rajonit dhe madje edhe vendit te nje blerjeje te detajuar.

Nese pjesa e kembimit eshte fituar ne stacionin e autorizuar, atehere garancia aplikohet ne pjeset e kembimit si dhe ne punet e instalimit.

Per me shume

Servisi: +355 44 500 334
Mobie: + 355 69 40 91 645
E-mail: [email protected]