• Ofertat e reja

 • Ofertë fantastike për A-Class-in e ri.

  A-Class i me 5 vite garanci dhe 2 000 litra karburant dhuratë. Përveç garancisë 2-vjeçare të Mercedes-Benz, ju dhurojmë dhe 3 vite garanci shtesë...

 • Ofertë fantastike për modelin e ri C-Class

  Dy super oferta për C-Class-in e ri. Variantin standard e bëni tuajin për 40 000 Euro dhe modelin stilim AMG për 45 000 Euro, shoqëruar të dy me 5 vite garanci...

 • Shërbime dhe asistencë

 • Siguri dhe vlerë për Mercedesin tuaj

  Servisi i autorizuar i Mercedes-Benz duhet të jetë zgjedhja juaj e parë për të gjitha shërbimet. Auto Star Albania mundëson shërbim të personalizuar për çdo model...

 • Stafi i kualifikuar për një shërbim ekselent

  Askush nuk e njeh më mirë Mercedesin tuaj se ne. Stafi i kualifikuar i Auto Star Albania posedon njohuritë dhe teknologjinë e nevojshme për të kryer të gjitha shërbimet...

 • Auto Star Albania

 • I vetmi përfaqësues i Mercedes-Benz në Shqipëri

  Që nga viti 1996, Auto Star Albania është i vetmi distributor i përgjithshëm dhe përfaqësues zyrtar i Daimler AG dhe i produkteve të saj në territorin e Shqipërisë.

 • Modelet më të fundit

  Zbuloni më shumë për gamën e plotë të modeleve Mercedes-Benz, autoveturat, furgonët dhe kamionët (automjetet komerciale) dhe shumë risi të tjera...