• Ofertat e reja

 • Ofertë për paketat e personalizuara Mercedes-Benz

  Kryeni shërbimet e Mercedesit tuaj në servisin e autorizuar dhe përfitoni zbritje preferenciale për të gjitha paketat e shërbimeve periodike të mirëmbajtjes për modelet me vjetërsi mbi 4 vite.

 • Udhëto pa limit me 3.49 % interes

  Përfito nga ofertat e financimit me 3.49% interes nga #RaiffeisenLeasing dhe 1 500 litra karburant dhuratë në çdo pikë Kastrati...

 • Shërbime dhe asistencë

 • Siguri dhe vlerë për Mercedesin tuaj

  Servisi i autorizuar i Mercedes-Benz duhet të jetë zgjedhja juaj e parë për të gjitha shërbimet. Auto Star Albania mundëson shërbim të personalizuar për çdo model...

 • Stafi i kualifikuar për një shërbim ekselent

  Askush nuk e njeh më mirë Mercedesin tuaj se ne. Stafi i kualifikuar i Auto Star Albania posedon njohuritë dhe teknologjinë e nevojshme për të kryer të gjitha shërbimet...

 • Auto Star Albania

 • I vetmi përfaqësues i Mercedes-Benz në Shqipëri

  Që nga viti 1996, Auto Star Albania është i vetmi distributor i përgjithshëm dhe përfaqësues zyrtar i Daimler AG dhe i produkteve të saj në territorin e Shqipërisë.

 • Modelet më të fundit

  Zbuloni më shumë për gamën e plotë të modeleve Mercedes-Benz, autoveturat, furgonët dhe kamionët (automjetet komerciale) dhe shumë risi të tjera...